Potraviny

Documents for download
Record Details
MARC
Field Ind Field content
leader -----nam-a22------a-4500
1 kpw51101012
3 CZ-OsVSB
5 20210822082946.4
8 011101|n|anznnbabn#############a|a######
72 #0 $a MDT 612.392/.398 (fyziologie člověka)
72 #0 $a MDT 613.26/.29 (dietetika)
72 #0 $a MDT 663/664 (výroba)
72 #0 $a Skupina Konspektu 612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie [14]
72 #0 $a Skupina Konspektu 613 - Hygiena. Lidské zdraví [14]
72 #0 $a Skupina Konspektu 664 - Potravinářský průmysl [19]
150 $a Potraviny
550 $a Toxikologie potravin
550 $a Prodejny potravin
550 $a Spotřeba potravin
550 $a Poživatiny $w g
550 $a Potraviny rostlinného původu $w h
550 $a Potraviny živočišného původu $w h
550 $a Těstoviny $w h
550 $a Výroba potravin
550 $a Potravinářské suroviny
550 $a Potravinové alergeny
550 $a Potravinové zdroje
550 $a Potravinářská mikrobiologie
550 $a Nutriční hodnota potravin
550 $a Jedlé plané rostliny
550 $a Kvalita potravin $w h
550 $a Konzervované potraviny $w h
550 $a Kuchařské suroviny
550 $a Potravinářský průmysl
550 $a Kontrola potravin $w h
550 $a Nutraceutika $w h
550 $a Potravinářská chemie
550 $a Bioprodukty
550 $a Fyzikální vlastnosti potravin
550 $a Biopotraviny $w h
550 $a Geneticky modifikované potraviny $w h
550 $a Hygiena potravin
1090 $a 2001/11/01 $b 2011/02/04 $c OSD 002/S1T80 $d OSD 002/S1T80
Processing history
Permanent link